MİNT NECKLACE


Her şeyini yaptık kolyesi eksikti mint yeşilinin..

Henüz bana fenalık gelmedi bu renkten. Görür görmez bu boncuklara atladım o yüzden. Pişman değilim yine olsa yine atlarım.
Aslında ucuna aşağıda gördüğünüz metal uzun boncuklardan takacaktım ama bu kadarlık kısmı yeterli geldi ve onları kullanmadım.






Size de oluyor mu bilmiyorum ama ben yaptığım hiçbir şeyi planladığım gibi bitirmiyorum. Mutlaka yapımı esnasında ya bir şeyler ekliyorum ya da çıkartıyorum. Tamamen farklı kurguladığım bu kolye de alakasız bitti ama çok sevdim. 
Bilekliği bu yazıdan hatırlayacaksınız.
Benden bu kadar:)

Sevgiler

Yorumlar

  1. yaratıcı olmak güzel şey :)

    YanıtlaSil
  2. etek nerden çok beğendim, yoksa elbise mi bilemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. etek evet:) vero moda'nın.

      Sil
    2. yeni sezondur umarım:) şu an türkiyede diilim ama burada da var Vero Moda allahtan:) döndüğümde senin yaptıgın bütün bileklikleri denicem burda malzeme bulmak zor çünkü :/

      Sil
    3. geçen sene almıştım sanırım:( ama şu an Türkiye'de mint yeşili ürünlerden bol bişi yok:) çook rahat bulacağınıza eminim. ince örgü ipi falan da olur aslında bileklik için. tek tip ip kullanmanıza gerek yok. ince ve renkli olduktan sonra..

      Sil
  3. ip konusunda sıkıntı yok ama boncuklar oldukça pahalı, tane hesabı satılıyo,zaten fazla çeşit de yok,tanesi 1 euro flan en ucuzu:/ O yüzden gidip H&M den Six ten almak daha mantıklı :)

    YanıtlaSil
  4. ah cerenin tavsiye ettiği kadar var blogun gülercim. bayıldım takibe aldım. baştan postlarını okumaya başladım. sabah uyanamayıp geç kalırsam sorumlusu blogun:))
    sevgiler
    merve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkür ederiiim:) yarına kadar blogu kapatmıcam söz:p yarın okuyabilirsiniz:))

      Sil
  5. VERO MODA' NIN NEREDEKİ MAĞAZASINDAN ALDIN ACABA?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder