BRACELETS VOL.8


Tığları çıkartın zincir çekelim..

Bissürü bissürü bileklik takmanın zirvede olduğu şu günlerde, gördüğümüz bir diğer model bu. Altın sarısı zincirler neon renkte iplerin birlikteliği. Daha çok pembe, mavi, yeşil ve turuncusunu görüyoruz. Ben siyah ve turuncu yaptım.
Eğer sizde küçük bir kızken (hatta bazı erkeklerin merak edip denediğine de şahidim) elinize tığı alıp 3-5 basit model denediyseniz, bunu büyük rahatlıkla yapacaksınız.







Şimdiye kadar gördüklerimde iş burada bitiyor. Üst üste renk renk bu bileklikleri takabilirsiniz ya da benim yaptığım gibi incilerle süsleyebilirsiniz.





Mavi olanı da oturduğum yerde yaptım öyle. O modeli de görmekten sıkıldığınızı düşünüyorum:) O yüzden yapımını koymadım. Friendship bracelets diye gugıllarsanız karşınıza birçok video çıkacaktır. Üstüne de taşlı zinciri dikiyorsunuz en son ve bitiyor. Sanırım fark etmeden yine tarif etmiş oldum:))
Yoğun istek üzerine (çok havalı) ek bir blog daha açarak bileklik  vs. satmaya başlayacağım sanırım. Ama çok çok seri üretim olamayacak elbette yaptıkça ekleyeceğim çünkü firmamızda şu an 1 eleman çalışıyor:) Şaka bir yana bu işe hiç girmek istemiyorum aslında ama sanırım yapacağım. Dediğim gibi çok sembolik ve az şeyin yer alacağı böyle bileklik vs. nin olacağı bir yer olacak. 

Sevgiler

Yorumlar

  1. Wow that's beautiful.

    http://fashionyourlook.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. bu tarz kalın zincirleri nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. takı malzemeleri satan tuhafiye tarzı yerlerde:) veya istanbul'da yaşıyosanız tahtakale gibi yerlerde sadece zincir satan dükkanlar var.

      Sil

Yorum Gönder