JEAN SHORTS

Hava inatla dengesizliğe devam etmekte kararlıyken ben de yaza adapte olmaya kararlıyım.
Hepimizde vardır şu yıllanmış kot pantolonlar. Atsan atılmaz çünkü eskimemiştir kıyamazsın, satsan satılmaz çünkü herkeste var zaten! Bende sandığımdan bir kot çıkardım ve şort yapmaya karar verdim. 

Olay mağduru aşağıda:)


İlk önce şortumun hangi boyda ve şekilde olmasını istiyorsam sabunla çiziyorum. Düz yapmak istemedim. Son zamanlarda bu modele taktım.


Sıra geldi kesmeye biçmeye. Varsa maket bıçağınız onunla yoksa makasın ucuyla sürterek kesmeye çalışıyoruz. Bende tabii uğraşma delisi değilim -gerçekten- ama o doğallığı ve uçlardaki püskülümsü iplerin olmasını istiyorsak bunu yapıyoruz.



Görev tamamlandı. Fazlalıklardan kurtulduk. Oh!


Onu böyle sade bırakmaya gönlüm razı gelmeyecekti. Hani ŞU postumda hırkada kullandığım zımbalar vardı. Hah işte onlara tekrar işim düştü ve ceplerin altına 'olaylar olaylar' yaptım.



Arka cepler de ezik mi kalsın?! Kalmasın. Onları da bu romantik dantellerle süsledim. Annemin çeyizinden kalma, bardak altlığı olarak kullanılmak üzere örülmüş ama neye niyet neye 'do it yourself'.


Veee la la!






Sürekli evde çekilen (özellikle kapı:)) fotoğraflarımla eğlenen sevgili arkadaşlarıma da buradan 'kapı benim kapım olduğundan problem yok' iğrenç esprisini yapmak istiyorum. Bu durumdan bende muzdaribim ama kader:(
Velhasıl durum bu. Özellikle yüksek bel kot pantolonlarınızı yaza hazırlayın derim ben.
Sevgiler


Yorumlar

  1. I have made loads of my own shorts from jeans i am so addicted to them and their so easy to make x

    http://clotheskays.blogspot.co.uk/2012/11/diy-blue-denim-with-silver-studs-shorts.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder